Tuesday, July 26, 2011

Utusan Malaysia Yang Fail





Dah lama tak post pasal cerita fail. Kali ini Utusan Malaysia pulak. Aku macam tak percaya bila tengok surat khabar arus perdana (lah sangat) yang keluarkan artikel lepas tu tulis spec macam ni. Shame on you Utusan. Jangan salahkan orang kalau jualan merosot. Ni baru berita teknologi. Kalau berita umum dalam negara terutamaya korang boleh nilai sendiri kredibiliti sebenar akhbar yang "Menjana Minda Rakyat" ini.


LATEST UPDATE


Disebabkan ramai yang contact aku tak paham entri ni, aku list kan senarai kesilapan dalam gambar di atas.


Android Gingerbread - bukan gongerbread
HSDPA - Bukan HSPA
Megapiksel - bukan megapilsel
Micro SD - Bukan MecroSD


Sumber Asal: Facebook Syafiq Nordin
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget